60 London Wall

A complete rework of a postmodern office building situated at the heart of the traditional prime core of the City of London occupying a prominent 1.3 acre corner site fronting London Wall to the north and Copthall Avenue to the west.

The project aims to extensively refurbish, reconfigure, reinvent and reposition the building. Striping the building back to the frame and re-coring to provide efficient high quality modern workplace accommodation with a prime retail offering at ground floor level. The building terraces back creating sky gardens for the enjoyment of the occupants whilst creating a diverse, enhanced ecology.

The property comprises of a basement level, containing service and support facilities, a ground floor with office reception, office and retail floor space with the majority of the office space arranged over large flexible upper floorplates arranged around a central atrium containing the vertical communication throughout the building.