Leyton Central

For the design of Leyton Central, architects Stock Woolstencroft, with urbanists Studio Aitken and developer Tudorvale, wanted to create a building that was both striking and self assured. The asymmetrical roof is designed to capture the imagination, while echoing the grain and street patterns of the historic Victorian neighbourhood. It’s all about being part of a community going through transition. The clean white lines of the interiors creates a striking minimal backdrop, straight from the pages of Wallpaper*magazine. The pared down simplicity continues with the landscaped garden courtyard, providing a sanctuary from the urban bustle. On site parking and bike storage make it easy for your next day of exploring. Because living here is just the start of your East London adventure.